sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Unde gasesti drone cu camere la reducere



Dronele reprezinta niste dispozitive la mare cautare in ziua de azi, fiind niste jucarii ideale nu numai pentru copii, ci si pentru adulti, in special pentru cei pasionati de fotografie, intrucat pot profita de avansul tehnologic si achizitiona drone cu camere la reducere. Sunt diferite magazine de unde pot fi achizitionate, insa putine ofera posibilitatea de testare a acestora, astfel ca cei interesati pot apela la iUni, cu showroom-ul in sectorul 3 din capitala, astfel incat sa le fie mult mai usor sa ia cea mai buna decizie. 

Diferite functii

In functie de model, acestea sunt dotate camere de diferite capacitati, fiind ideale pentru a captura imagini inedite de la mare inaltime. De asemenea, timpul de zbor este de pana la 10 minute, in timp ce se pot indeparta pana la cel mult 150 de metri de telecomanda, urmand ca dupa depasirea acestei valori, dispozitivele sa revina la sol in deplina siguranta. Un avantaj important este faptul ca pentru o incarca completa nu este nevoie de mai mult de 90 de minute, iar acestea pot urca, cobora, inainta, plana, fiind foarte usor de folosit.
Usor de folosit

Bateria acestor drone cu camere la reducere are capacitatea de 1200 mAh, in timp ce pentru telecomanda se folosesc 4 baterii obisnuite de tip AA, iar cu ajutorul manualului de utilizare inclus in pachet este foarte usor sa se descopere toate functiile incorporate. Oricine poate sa profite de avansul tehnologic, avand la dispozitie drone foarte moderne, din ce in ce mai inteligente, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. La magazinul online iUni preturile incep de la 200 de lei si pot depasi 2.000 de lei pentru cele mai performante, insa periodic sunt propuse oferte atragatoare de care trebuie sa se profite. Mai mult, se acorda transport gratuit pentru comenzile de peste 499 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu