vineri, 20 ianuarie 2017

Cum sa alegi un curier international serios care livreaza colete in Marea Britanie



Marea Britanie a devenit una dintre cele mai populare tari in randul romanilor care au ales sa isi gaseasca un trai mai bun in strainatate. In plus, dupa scaderea semnificativa a cotei lirei, foarte multe persoane au inceput sa plaseze comenzi pe site-urile din regatul unit, unde preturile sunt foarte bune, iar produsele variate, pentru toate gusturile, indiferent daca este vorba de articole de imbracaminte sau diferite dispozitive electronice. Asadar, acestea sunt doua dintre motivele principale pentru care a crescut cererea pentru serviciul de curier international Marea Britanie, fiind mai avantajos pentru toti clienti intrucat nu mai sunt nevoiti sa astepte produsele trimise prin Posta pret de cateva saptamani.




Mai putin timp pierdut

In primul rand, comenzile sunt livrate in doar cateva zile, insa intreaga procedura este mult simplificata si mult mai confortabila. Pentru pachetele primite din strainatate, destinatarii trebuiau sa le ridice de la Posta vamala, caz in care cozile sunt de cateva zeci de persoane in fiecare zi, iar preluarea unui colet ar insemna minim doua ore de asteptare. Cu alte cuvinte, pachetele sunt primite direct acasa, oricine bucurandu-se de acest confort si poate ca un alt aspect important este reprezentat de faptul ca preturile sunt foarte bune.



Preturi accesibile

Tarifele sunt calculate in functie de fiecare pachet in parte, dupa greutatea si volumul lor, insa de multe ori ajung sa fie chiar mai scazute decat cele practicate de Posta. De asemenea, cei care apeleaza la curier international Marea Britanie pentru a trimite aici un colet din Romania se pot orienta catre All Packa, o firma foarte serioasa, care dispune de cei mai bine pregatiti angajati si masini speciale. In plus, colaborand cu multe alte firme din Europa si din lume, All Packa ofera servicii de curierat catre cele mai variate destinatii, acoperind in primul rand foarte bine Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu