vineri, 20 ianuarie 2017

La cine poti apela pentru un kit detector de gaze



Un kit detector gaze reprezinta o adevarata necesitate in orice locuinta, deoarece acest dispozitiv poate face diferenta atunci cand apar scurgeri de gaze, chiar si in cantitati reduse, ce nu sunt percepute de oameni. In plus, preturile pentru acestea sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar cu tot cu montaj, investitia nu depaseste 400 de lei. Exista diferite modele de kituri pe internet, insa pentru cei care nu stiu pe care sa il aleaga, pot apela direct la Pro Constructo, firma care va asigura atat montajul, insa vor furniza si dispozitivul, astfel incat totul sa fie mult mai comod. 


Fara probleme

Aceste kituri au fost impuse de lege tuturor celor care au detin o centrala termica, iar cei care nu se supun rigorilor, atunci risca sa fie sanctionati. Dispozitivele sunt foarte usor de folosit, avand, de regula, 3 leduri prin care utilizatorii sa fie informati de starea acestora, daca functioneaza sau daca a aparut o problema, in acest caz emitand si o avertizare acustica. Mai mult, furnizarea gazelor se opreste automat pentru evitarea oricarui pericol, urmand ca mai apoi sa fie repornita cu usurinta direct de la contorul din afara casei sau de pe scara. 



Profesionalism 

Asadar, avand in vedere faptul ca pentru punerea in functiune a unui asemenea kit detector gaze, investitia ar trebui sa fie facuta de catre orice proprietar de locuinta, chiar si de catre cei care nu au centrala, dar mai ales de cei care folosesc buteliile, intrucat ei sunt supusi la mai multe pericole. Pro Constructo opereaza pe raza Bucurestiului si a localitatilor invecinate, iar cei care locuiesc in alte zone ale tarii trebuie sa stie cum sa se orienteze catre alte firme profesioniste. Astfel, in nici un caz nu ar trebui sa se puna accent pe tarif, ci mai degraba pe notorietatea firmei, deoarece un pret mai mic, de regula, aduce si o calitate inferioara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu