vineri, 23 iunie 2017

Sicert te poate ajuta sa obtii certificarea iso 27001

Cu siguranta toate firmele isi doresc sa se dezvolte si sa obtina profituri cat mai mari, insa pentru a ajunge in acest punct este nevoie de implementarea unor solutii eficiente, care de cele mai multe ori implica costuri ridicate. Totusi, oricine are ocazia de a apela la Sicert pentru a obtine diferite certificate, iar din portofolii nu trebuie sa lipseasca cel ISO 27001, care face referire la managementul sistemelor informatice detinute. Solutia este ideala atat pentru firme, cat si pentru institutii sau diferite organizatii, iar un certificat ISO 27001 Sicert aduce diferite avantaje.

Beneficii

Specialistii de la Sicert pun la dispozitie toate activitatile si procedurile necesare, astfel incat sa fie indeplinite in cele mai bune conditii, iar clientii sa se bucure la final de toate avantajele promise. Toate acestea se efectueaza in decurs de cateva luni sau chiar mai mult, dar perioada poate sa difere de la o situatie la alta. In schimb, cei care au in portofoliu acest certificat vor fi mai bine vazuti atat de clienti, cat si de parteneri, furnizori sau de posibilii investitori, fiind mai usor sa debuteze pe diferite piete noi.

Securitate


Certificatul face referire la protejarea datelor, care nu risca sa fie furate, acesta fiind principalul avantaj, insa nu trebuie omise relatiile mai bune dintre angajati si nici performantele obtinute de acestia. Este mult mai simplu sa fie prevenite toate situatiile neplacute, iar atunci cand sunt achizitionate cele mai noi produse, acestea vor fi ideale din toate punctele de vedere, in sensul ca vor fi potrivite pentru nevoile companiei. 

Cu alte cuvinte, creste siguranta fiecarei organizatii, care nu mai risca sa fie tinta atacurilor cibernetice. Certificatul Iso 27001 de la Sicert este recomandat tuturor companiilor in special pentru ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, insa lista beneficiilor este mult mai lunga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu