marți, 27 septembrie 2016

De pe ce website sa cumpara dulapuri pentru bucatarie

Bucataria reprezinta una dintre cele mai importante incaperi ale unei locuinte, in care numeroase persoane isi petrec o perioada lunga de timp in fiecare zi. Astfel, aceasta trebuie mobilata, personalizata si adaptata dupa gusturile noastre pentru a ne simti cat mai bine, insa este esential ca bucatariile sa fie si practice si sa dispuna de numeroase locuri de depozitare. In magazine se gasesc numeroase dulapuri de bucatarie moderne, insa preturile acestora sunt destul de ridicate, motiv pentru care multi inca le aleg pe cele clasice datorita tarifelor mai mici.

Gratuit 

In schimb, o solutie in acest sens, sa te poti bucura de articole de mobilier de calitate, dar si la preturi bune, este sa accesezi site-urile cu anunturi. Imperator.ro este un bun exemplu in acest sens, intrucat se lauda cu un numar foarte mare de utilizatori care posteaza zilnic anunturi noi in categorii diverse. Chiar si tu daca ai dulapuri de bucatarie de vanzare, poti sa postezi un anunt, deoarece totul este gratuit si nu ai nimic de pierdut. Mai mult, anunturile se reactualizeaza gratuit la fiecare 90 de zile, perioada dupa care acestea vor fi din nou afisate in topul cautarilor din categoria respectiva, fiind asadar mult mai vizibile.

Sanse mai mari

Cu toate acestea, cei care isi doresc sa aiba sanse mai mari de vanzare, se pot orienta catre serviciul de promovare, care presupune ca in schimbul unei sume infime, anunturile sa fie evidentiate in randul celorlalti utilizatori si afisate intotdeauna in partea de sus a cautarilor. Astfel, fiecare anunt mai vizibil are sanse mult mai mari sa fie luat in seama de catre ceilalti utilizatori, iar un pret bun cu siguranta ca este si mai atractiv. Mai mult, se pot incarca pana la 8 fotografii cu produsul pe care il vinzi, iar alaturi de o descriere complexa, cu siguranta ca vei avea succes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu