duminică, 16 octombrie 2016

Ce modele de incaltaminte prefera doamnele

Stim cu totii cat de bucuroase sunt doamnele si domnisoarele atunci cand isi achizitioneaza o noua pereche de incaltaminte, mai ales daca este un model in tendite, la un pret extrem de avantajos.
Chiar daca a sosit sezonul friguros, nu trebuie sa ne intristam pentru ca suntem nevoite sa purtam doar papuci negri sau in culori sobre, fara niciun fel de sclipire sau farmec. Joyas va pune la dispozitie o gama larga de modele de incaltaminte de dama, creata special pentru iubitoarele de fumos.  Puteti opta, de exemplu, pentru o pereche de botine din catifea sau o pereche de papuci fara toc inclinati spre stilul sport.

Pantofii stiletto

Probabil cei mai cautati papuci de catre femei sunt cei clasici stiletto, cu varful ascutit in diverse forme, cu tocuri foarte joase sau inalte. Fiind extrem de stilat si versatil, acest tip de incaltaminte se potriveste oricarei femei, iar in functie de culoarea sau modelul ales, oricarei tinute. Pentru ca sunt la mare cautare, designerii au incercat sa scoata din anonimat si sa aduca pe piata modele inovatoare cu strasuri, sclipici, fundite sau aplicatii metalice. Bineinteles, ca trebuie sa alegeti perechea potrivita bazandu-va pe hainele pe care le aveti si pe stilul pe care l-ati adoptat. Totodata, e bine de stiut ca o pereche de stiletto clasici, fara model si alte aplicatii, vor salva orice outfit multumita notei de rafinament si eleganta pe care o dau.

Modele de tocuri

Atunci cand ne referim la un anumit tip de incaltaminte de dama, ne gandim inevitabil la tocuri, insa exista o multime de astfel de modele, mai ales in anul 2016. Pantofii mai excentrici, tocuri foarte groase sau subtiri, cu aplicatii, in forme geometrice sunt accesibili tuturor doamnelor, la distanta de un click. Daca optati pentru cumparaturile online veti scapa de orele intregi pierdute prin magazine, iar produsul va fi livrat in maxim 24 de ore.